[Afisz. Incipit] W dniu 2.12.81 o godz. 18.30 w Kościele św. Brygidy w Gdańsku odbędzie się msza ... za ... E. Śmigłego Rydza. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1981)
Afisz informujący o mszy św. za E. Śmigłego Rydza w kościele św. Brygidy w Gdańsku.
Keywords: Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Bazylika św. Brygidy (Gdańsk, Polska) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1990 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.