Ex Libris Bogny Wojciecha Jakubowskich [Jerzy Jarnuszkiewicz]. - Jarnuszkiewicz, Jerzy (1919-2005) (1973)
Przedstawia splecione w uścisku dwie postacie: mężczyznę i kobietę, nad nimi wypukły, tłoczony motyw roślinny. Z lewj strony na pionowym pasku napis: Ex Libris Bogny Wojciecha Jakubowskich.