Z Księgozbioru Józefa Boguszewskiego / W. B. - Barylski, Wojciech (1929-1999) ([wydawca nieznany], 1948)
Klęcząca naga postać kobieca, wokoło napis: Z Księgozbioru Józefa Boguszewskiego. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.