[Afisz. Incipit:] Teatr Ludowy ... wystawia ... "Zaloty na kwaterze" wodewil z spiewami i tancami w 3-ch aktach T. Kozlowskiego i M. Dalborównej. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu 16.03.1947 r. w sali Domu Ludowego przy ul. Rokossowskiego nr 16.