Ex Libris H. Buriot-Darsiles - Naudin, Bernard (1876-1946).; Buriot-Darsiles, Henri (1875-1944). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1944)
W prostokątnej ramce kartka papieru, kałamarz, pióra, czapka frygijska i gałązka. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: H. Buriot-Darsiles.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko autora, data według działalności artysty i właściciela.
Keywords: Ekslibrisy -- Francja -- 1900-1945.