[Afisz. Incipit:] Obwieszczenie. W związku z nowym podziałem administracyjnym z dniem 1. I. 1955 r. dzielnica Kałdowo... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz z treścią obwieszczenia z 14.04.1955 r. dla mieszkańców nowej dzielnicy Malborka Kałdowo.