Ex Libris Miets Meulemans - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Meulemans, Miets ([Gdynia, 1984)
Przedstawia kwiaty wyki, zwinięte w krąg. U dołu napis: Ex Libris Miets Meulemans. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Miejsce wyd. i data wg bibliogr.
50 Exlibrisów rytował w miedzi Wojciech Jakubowski, Gdynia 1985, poz. 22.