Der bombardierte Kirchgang - Gräbner, Ottokar (1904-1972). ([Kochel am See], 1952)
Przedstawia ludzi zabitych przez bombardowanie i płonące budynki.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 1945-1990.