Freie Stadt Danzig. (Berlin : [wydawca nieznany], 1938)
Broszura reklamowa Wolnego Miasta Gdańska.
Data wydania na podstawie treści. Część tekstów również w języku angielskim.
Keywords: 1901-2000; 1918-1939; Turystyka; Wolne Miasto Gdańsk (1920-1939); Broszura; Druki ulotne