Obwieszczenie na podstawie art. 6 ust. 3 Rozp. Prezydenta R.P. [...] / A. Turek. - Turek, Antoni (1907-1996) (Prezydent m. Sopotu, 1946)
Afisz inf. o kontrolach mieszkań i lokali handlowych z 20.07.1946 r.