[Afisz. Incipit:] Koło Amatorsko-Artystyczne Pracowników Powszechnego Zakładu Ubezpieczeń Wzajemnych ... urządza ... wieczór humoru, muzyki, śpiewu i tańca p.t. "Cegiełka dla Warszawy" ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o rewii 25.09.1948 r. w sali Domu Kultury w Sztumie. Całkowity dochód przeznacza się na odbudowę Warszawy.