[Olimipiada w Berlinie 1936] - Würbel, Franz Theodor (1858-1941). (Hamburg : [wydawca nieznany], 1936)
Karta pocztowa z Olimpiady w Berlinie. Złoty posąg mężczyzny we wieńcu laurowym, nad nim koła olimpijskie, po prawej kwadryga z Bramy Brandenburskiej.
Tytuł nadany przez katalogującego.