Wydostać się stąd jak najszybciej - Konwicki, Tadeusz (1926-2015).; Bereś, Stanisław (1950- ).; Lubelski, Tadeusz (1949- ). (2012)
Zapis rozmowy z filmu Janusza Andermana "Co ja tu robię" (premiera TVP 2, dnia 1.04.2010, godz. 22.40).
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Konwicki, Tadeusz -- (1926-2015) -- rozmowy; Konwicki, Tadeusz -- (1926-2015).; Życie artystyczne -- Polska -- 1945-.; Polska -- życie literackie -- 1945-.