Ascetyczno-mistyczny wymiar życia duchowego Matki Elizy Cejzik / Łucja Hanna Szymborska. - Szymborska, Łucja Hanna
1. Współczesne rozumienie ascezy. 2. Działanie Boga w łasce powołania. 3. Kontemplacja Bolesnego Oblicza Jezusa. 4. Mistyczne owoce ascetycznego oddania się w niewolę Matce Bożej. 5. Mistyka cierpienia.