[Afisz. Incipit] Każdy wypadek jest spowodowany czyjąś winą ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz z hasłami BHP.
Keywords: Bezpieczeństwo pracy -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.