Wojsko a budowanie Państwa. ([S.l. : s.n., 1917)
Ulotka Stronnictwa Polskiej Demokracji nawołująca do tworzenia armii polskiej.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Polska -- druki ulotne