[Akademia w Operze Leśnej z okazji XXV-lecia PRL]. ([Miejsce nieznane], 1969)
Przedstawia rapsodię góralską "Wichry" na scenie Opery Leśnej oraz Stanisława Kociołka i Walentinę Tiereszkową na widowni, 1969 roku.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie opisów na rewersach.
Data na rewersach.
Keywords: Kociołek, Stanisław -- (1933-2015) -- fotografie; Tereškova, Valentina Vladimirovna -- (1937- ) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Sopot