Exlibris Kazimierza Zenktelera / ZEF. - Fijałkowska, Zofia (1909-1989) (1942)
Przedstawia pośrodku dom, przed nim na trawniku kura, z prawej strony kwitnący kasztanowiec i bocian, z lewej szabla, płonące książki, a nad nimi Order Virtuti Militari. U góry napis: exlibris Kazimierza Zenktelera. Sygn. aut. w obrębie kompoz.