Schuman - Brahms Abend / Konzertagentur Hermann Lau. ([s.n.], 1927)
Program koncertu, który miał miejsce w Gdańsku w siedzibie loży masońskiej "Jedność" na Neugarten 8 (Nowe Ogrody) w 28 stycznia 1927 r.