Wieczór śpiewu i muzyki p.t. Witaj nam muzo. (Tczew : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o koncercie 26.04.1948 r.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Tczew -- 1945-1970.; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- źródła