Ex Libris E. Spiilberg / E. Okas. - Okass, Evalds (1915-2011) ([wydawca nieznany], 1958)
Przedstawia nagą, klęczącą kobietę. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: E. Spiilberg. Sygnatura artysty i data w obrębie kompozycji.