[Afisz. Incipit:] Klub Artystów Wybrzeża "Humor na kartki" nowy program "Kukułki" ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o imprezie, w której udział wzięli: Maria Chmurkowska, Tadeusz Bocheński, Witold Elektorowicz, Stefan Sojecki.