Boldog Új Évet Kivan Galambos Ferenc / di. - Drahos, Istvan (1895-1968) (1961)
Kobieta wyciągająca ręce do ptaka z kartką w dziobie, niżej gęsie pióro i karta z datą 1962, w tle gwiazdy. U dołu napis: Boldog Új Évet Kivan Galambos Ferenc. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.