Finał drużynowych Mistrzostw Bokserskich Wybrzeża na rok 1947/48 Gedania-Milicyjny K.S. (Gdańsk : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o zawodach, które miały miejsce 9.11.1947 r. we Wrzeszczu.
Keywords: Boks -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne