Mecz piłkarski o mistrz. Kl. A Lechia-Gdańsk-Unia Tczew. (Tczew : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o meczu, który miał miejsce w Tczewie 6.05.1948 r.
Keywords: Lechia Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Tczew; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne