Ex Libris Josef Fiala Ctibor Stastný. - Šťastný, Ctibor (1884-1962) (1952)
Przedstawia cztery brzozy na skraju lasu. Napis poniżej: Ex Libris Josef Fiala. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut. i data.