Ex Libris Josef Fiala - Šťastný, Ctibor (1884-1962).; Fiala, Josef ([S.l.], 1952)
Przedstawia cztery brzozy na skraju lasu. Napis poniżej: Ex Libris Josef Fiala. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Czechy -- 20 w