[Afisz. Incipit] Poniedziałek 26 września 1966 r. ... Sala Szkoły Muzycznej przy ul. Gnilnej w Gdańsku wystąpi chór mieszany "Minko Minkow" ... ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o występach.