[Afisz. Incipit] Poniedziałek 26 września 1966 r. ... Sala Szkoły Muzycznej przy ul. Gnilnej w Gdańsku wystąpi chór mieszany "Minko Minkow" ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o występach.
Keywords: Szkoły muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne