[Afisz. Incipit] Wielki koncert w programie fragmenty z opery Halka Stanisława Moniuszki ... / Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o koncercie 30.06.1953 r. w sali Teatru Wielkiego we Wrzeszczu.