[Afisz. Incipit] Wielki koncert w programie fragmenty z opery Halka Stanisława Moniuszki ... - Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka (Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o koncercie 30.06.1953 r. w sali Teatru Wielkiego we Wrzeszczu.
Keywords: Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka (Gdańsk) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.