[Afisz. Incipit] Technikum Ekonomiczne dla Pracujących w Starogardzie Gd., ul. B. Bieruta nr 76 przyjmuje zapisy na rok szkolny 1961/62 ... ([wydawca nieznany], 1961)
Afisz informujący o zapisach kandydatów do klas: ekonomicznej i chemicznej.