[Afisz. Incipit] Technikum Ekonomiczne dla Pracujących w Starogardzie Gd., ul. B. Bieruta nr 76 przyjmuje zapisy na rok szkolny 1961/62 ... (Starogard Gd. : [wydawca nieznany], 1961)
Afisz informujący o zapisach kandydatów do klas: ekonomicznej i chemicznej.
Keywords: Szkoły -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Starogard Gdański (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.