Książeczki Martynki Krystyna Wróblewska. - Wróblewska, Krystyna (1904-1994) (1964)
Przedstawia muchomorek, pod którym siedzą dwa krasnale, na kapeluszu grzyba muchy, na trzonie grzyba napis: Książeczki Martynki.