Öffentliches Vorspiel der Schüler - Loge Eugenia zum gekrönten Löwen (Gdańsk). (Danzig : [wydawca nieznany], 1928)
Ulotka-program koncertu, który miał miejsce 20.09.1928 r. Loge Eugenia Neugarten 18/19 (Nowe Ogrody).
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Masoni -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła