W.[Wanda] Sz.[Szczawińska] Ex Libris / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1972)
Wykonane z kasztanów figurki Don Kichota i Sancha Pansy wojujących z wiatrakiem, u dołu napis: W. Sz. Ex Libris, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.