[Afisz. Incipit] Wystawa prac malarskich Mariana Mokwy. (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujacy o wystawie w Spółdzielni Pracy w Łodzi w październiku 1948 r.
Keywords: Mokwa, Marian -- (1889-1987) -- druki ulotne; Mokwa, Marian -- (1889-1987); Łódź (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne