[Afisz. Incipit] Okręgowe mistrzostwa bokserskie Z.S. "Związkowiec" z udziałem drużyn Malborka Rumii Gdańska Gdyni ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o zawodach 23-24.09.1950 r. w hali powystawowej w Gdyni przy ul. Waszyngtona.