Ex Libris Antoniego Brosza / J. A. - Hasso-Agopsowicz, Jan (1915-1982) (1961)
Głowa rzeźby egipskiej z profilu, w obramowaniu wzdłuż lewej i dolnej krawędzi napis: Ex Libris Antoniego Brosza. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.