700-lecie koronacji Przemysła II na króla Polski / Marszałek. - Marszałek, Grzegorz (1946-2025) ([wydawca nieznany], 1995)
Plakat. Na druku: postać Przemysła na tronie, po prawej lista miast, w któych świętowano rocznicę m.in. Gdańsk.