[Afisz. Incipit:] Zarząd Środowiskowy Akademickiego Zrzeszenia Sportowego w Gdańsku organizuje Rozgrywki Półfinałowe Mistrzostw Polski w koszykówce juniorów ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o rozgrywkach 14-16.03.1952 r. Hala Budowlanych ul. Słowackiego.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Koszykówka; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne; Afisz sportowy