Zniszczona Baszta Pod Zrębem - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia Basztę Pod Zrębem, 1987 r.
Data i tyt. na rewersie ręką fotografa.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Fortyfikacje -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie