Jacob Friedr. Wolterstorff Doctor der Theologie - Bils, Friedrich Heinrich (1801-1853).; Lithographisches Institut von A. Rahnke & Winkler (Elbing : Lith. Inst. v. A. Rahnke, 1837)
Przedstawia portret w popiersiu teologa Jacoba Wolterstorffa.
Poniżej kompozycji tytuł, sygnatury autora wzoru, autora i wydawcy, miejsce i data powstania: Jacob Friedr. Wolterstorff Doctor der Theologie, Gemalt v. Knorre, Lith. v. F. Bils 1837, Druck v. Lith. Inst. v. A. Rahnke in Elbing.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 19 w