Paul Claudel - Zamiana = L'echange / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1977)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 8.12.1977 r. na Scenie Kameralnej w Sopocie. Reżyseria Jerzy Kreczmar, scenografia Bruno Sobczak.