Paul Claudel - Zamiana = L'echange - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1977)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 8.12.1977 r. na Scenie Kameralnej w Sopocie. Reżyseria Jerzy Kreczmar, scenografia Bruno Sobczak.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Państwowy Teatr Wybrzeże. -- Scena Kameralna (Sopot) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.