III wizyta Jana Pawła II w Polsce / Mari, J. Morek, T. Prażmowski. - Mari, Arturo (1940- ). (Centrum Prasowe, 1987)
Karta pocztowa upamiętniająca wizytę papieża w Gdańsku. Na karcie: widok na Bazylikę Mariacką i Motławę wraz z wzierunkiem Jana Pawła II.