Ex Libris K. Głombiowskiego / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1969)
Na tle kolumny jońskiej postać nagiego zawodnika, u dołu napis: Ex Libris K. Głombiowskiego. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut. i data.