Danzig Langenmarkt mit Rathaus und Marienkirche (s.n., 1905)
Przedstawia północną zabudowę Długiego Targu, w głębi Ratusz Głównego Miasta i wieża kościoła Mariackiego, widoczne tramwaje na Długim Targu, ok. 1915 r.