The Honble Mrs Baranius In the Character of Clara of Hoheneichen P. J. Bardou. - Bardou, Johann P. (17..-18..) (s.n., 1790)
Przedstawia całopostaciowy portret aktorki Henrietty Baranius jako Clary Hoheneichen.