Łukasz Czuj i Michał Chludziński - Wsopotowzięci / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2022)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 29.04.2022 r. na Scenie Kameralnej w Sopocie. Reżyseria: Łukasz Czuj.